Nagyatád Apartman az élményért

A strand 1989-ben létesült, és máig számos fejlesztésen és bővítésen esett át. A modern, minden igényt kielégítő kialakítása a megnyugtató környezete a legideálisabb körülményeket teremti a felhőtlen kikapcsolódáshoz. A strandot az ország legszebb és legkellemesebb fürdői közé sorolják. A strand a város északi részén a Rinya völgyéhez tartozó területen fekszik. 6 hektáros, gondosan tervezett és karbantartott területével nagy szabadteret biztosít a nyaralni, napozni, sportolni vágyóknak.

A strandon jelenleg négy medence található. Az egyik egy 50x21 méteres 8 pályás, feszített víztükrű, vízforgatós versenymedence. A hőfoka 24-26 °C-os. A versenyekhez, edzőtáborokhoz szükséges eszközök rendelkezésre állnak a strandon. Minden évben több városból érkeznek ide edző csapatok. A nagyatádi triatlonisták felkészülésének is otthont ad. Több nemzetközi hírű versenynek is ad helyet a strand, ilyen a Fuji Ironman triatlon verseny (minden év augusztus 3. hétvégéje) Nyílt Orvosi Triatlon Világbajnokság (június első hétvégéje), Európa Liga (május), mely búváruszonyos verseny. Legjelentősebb mértékben azonban a strandot felkereső látogatók veszik igénybe.
A termálvizes pezsgőfürdő medence 1997-ben került átadásra. A medence a részben fedett tetőzetével ízléses építészeti alkotás, nagysága 225 m2, hőfoka 34-38 °C-os. Ebben a medencében az ember egyszerre élvezheti a termálvíz jótékony hatását (gyomorbetegségek, reumatikus megbetegedések), a légfúvásos pezsgőfürdő masszírozó hatását és a tölcsér alakú szökőkútból lezubogó víz dögönyöző élményét.
A családias üdülés kényelmét teremti meg gyerekeknek kialakított kispancsoló, mely 32-34 °C-os, valamint a fajátékokkal felszerelt játszótér.
2003 nyarán került átadásra a legújabb fejlesztés a strand élménymedencéje, amelyben csobbanó, pezsgőfürdő, buzgár, masszázsfal és vízfüggöny kényezteti a vendégeket.
A strand területe kiválóan alkalmas sportolásra, szabadidő eltöltésére is. Erről 3 strandröplabda pálya, 2 kisméretű futballpálya, 2 street ball, egy nagyméretű sakktábla, ping-pong asztal gondoskodik. A kölcsönzőből játékhoz szükséges eszközök bérelhetők.
A vendégek ellátását több vendéglátó egység (hideg- meleg étellel) szolgálja.

További információk: Városi Termál Strandfürdő