Nagyatád Apartman Önért

Apartmanunkkal törekszünk Nagyatád legszínvonalasabb szálláshelye lenni, ahol minden igény teljesülhet mindezt az összes helyi szálloda és panzió ára alatt.
A Nagyatád Apartman a város szívét jelentő Parkra néz aminek a közepén a 2006-ban felújított gyógyfürdő található. A fürdő 100 méterre található, közvetlenül szemben az apartmannal.
Lakás apartmanunk 52 négyzetméteren terül el 2 tágas szobát egy amerikai típusú teljesen felszerelt konyhát és egy parkra néző tágas balkont illetve elkülönített parkolót ölel magában.
Szállodai színvonalat és szolgáltatásokat kínálunk apartman áron, mindezt kedves vendégszerető légkörben, hogy tényleg édes legyen a pihenés.

Félpanziós ellátás
A reggeli: Érkezéskor teljesen feltöltött hűtőszekrény várja vendégeinket. Egy hétre való komplett reggeli termékek vannak bekészítve mint például: szálám, felvágott, sajt, tojás, joghurt, müzli, dzsem, vaj, méz, tej, gyümölcslé, kávé, tea, stb.

A vacsora: A Nagyatád apartmantól 5 perc sétára található a Tóparti Csárda. A félpanziós ellátás vacsora része itt vehető igénybe, hat napra összeállított kétfogásos menüt. Hogy önnek még kényelmesebb legyen kérésre az apartmanba szállítjuk a vacsorát díjtalanul.